Den tapetserade verkligheten

Som husägare är man idag mycket medveten om detaljernas betydelse. Ett hus som en dag ska säljas till ett bra pris behöver underhållas. Reparation och renovering är viktigt och ger fördelar.

Utseendet är inte allt. Det gäller i de flesta sammanhang. Mycket kan röra sig och finnas under en mindre vacker yta. Å andra sidan kan man hävda att utseendet ändå är det första som märks. Det väcker intresse och är därför en viktig faktor vad gäller bostäder. Fråga varenda stylist!

Givetvis ska man inte inreda och dekorera sin bostad efter vad man tror att någon annan finner snyggt. En framtida köpare ligger kanske mycket långt i framtiden. Kanske har ni också liknande smak eller så inser alla att det går att göra om en bostad efter egen smak. Något bör man ändå fundera på gällande ytor, vad de framhäver och vad de döljer.

Tapeter eller målning?

Ett rum ska renoveras. Väggarna kan antingen leva ett eget liv eller spela en biroll eller fungera som kuliss. Har man ett antal prydnadsföremål, tavlor och målningar som ska hängas bör inte väggen vara alltför framfusig i stilen. Frågar du professionella målare från Stockholm kan de bidra med goda råd och förslag.

En proffsig målerifirma vet vad som fungerar och inte. Det gäller både färger, struktur och mönster. När du väljer att kontakta dem inför projektet väljer du också att starta på bästa sätt. Du får en offert och när de sedan gör jobbet åt dig gör de det bra. De har troligen sett allt!