En trappstädning i Stockholm kan se olika ut

Oavsett vad du har för fastighet finns det företag som sysslar med trappstädning i Stockholm. Det kan se helt olika ut dag för dag. Byggnad efter byggnad med en sak gemensamt – trappstädning.

Att städa trappor kan vara ett evighetsgöra. Dag ut och dag in går det folk och trampar i trapporna. Vissa dagar med mer smuts under sulorna och andra dagar med lite mindre. Men en sak är klar och det är att det är smuts under de flesta sulor. Detta trillar ofta av i ett trapphus och orsakar en hel del lortiga trappor. Det kan därför vara viktigt att städa sitt trapphus oftare än vad man kanske tror. Ett bra riktmärke för en trappstädning i Stockholm är en gång i veckan om det är ett vanligt hyreshus med inte alltför många våningar.

Trappstädning för att undvika olyckor

För att du ska kunna gå säkert i trappan är det viktigt att det inte finns något som kan orsaka att du halkar. Vatten och grus kan vara exempel på sådant som lätt kan leda till ett fall. Du kanske slinter när du sätter ner foten på ett vått och halt trappsteg eller trampar snett när klacken hamnar rakt på ett gruskorn av större kaliber. För att undvika att detta händer är det bra att anlita någon som gör rent i ditt trapphus. Det kan göras så ofta eller sällan du vill, och det kan även variera i takt med att våra årstider växlar.

Publicerat den
Kategoriserat som Städ