Badrumsrenovering som födelsedagspresent i Stockholm

Det finns många överraskningar som man kan ge sina nära och kära. En av dem är en badrumsrenovering i Stockholm även om det inte hör till vanligheterna.

Det var detta året som Karin skulle fylla fyrtio, det var hennes make sedan tio år tillbaka mycket medveten om. Man kunde tro att det fyllde honom med panik när det kom till vilken present hon skulle få. Men Adrian visste precis vad som skulle glädja henna allra mest. Det var två saker och dem skulle hon få.

Båda skulle även han få glädje av, men det gjorde dem inte mindre bra. Den hon önskade sig mest av allt var en resa till Thailand. Helst när hon fyllde år, då hon inte ville ha någon stor fest utan hellre fly landet, tillsammans med sin man och sina två döttrar. Den andra var att få det kök hon tittat på länge.

Badrumsrenovering en perfekt överraskning

Resan till Thailand hade Karin fått god tid i förväg, då det krävdes ledigt från jobbet och vaccineringar. Men det gjorde inget då presenten på sätt och vis varade längre. Vad hon inte hade fått veta var att Adrian i samma veva bokat in ett företag som skulle göra badrumsrenoveringen i Stockholm medan de var borta.

Karins mamma hade sett till att hantverkarna kommit in redan samma dag som de rest. Jobbet hade pågått oavbrutet och företaget hade planerat de olika delarna minutiöst. På grund av deras engagemang i renoveringen var den klar då familjen återigen körde in på gården. Nu återstod bara att ge henne den andra gåvan.

Om du vill läsa mer om badrumsrenovering, kan du klicka här: https://www.stockholmsbadrumsrenovering.se/